fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Prag for kun 917,-


3 dage i Prag for kun 917,- per person inkl. fly og luksuriøst 5-stjernet hotel med deluxe-dobbeltværelse, morgenmad, central beliggenhed og spa-faciliteter – eller med luksus-suite med gratis minibar og eget spabad på værelset for kun 1.798,-

Prag er en af de mest populære byer i Europa. Byens mange smukke tårne og spir skaber en eventyrlig ramme om utallige spændende oplevelser og seværdigheder i den prisvenlige tjekkiske hovedstad.

SE fly og det super flotte hotel HER:
Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 14. – 16. jun 22 (2 NÆTTER)
HOTEL855,-
FLY62,-
I ALT917,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.710,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 855,- per person.

 

København: 20. – 22. jun 22 (2 NÆTTER)
HOTEL1.146,-
FLY380,-
I ALT1.526,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.292,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.146,- per person.

 


Hotel

Hotel Hoffmeister & Spa er et udsøgt 5-stjernet boutique-hotel, der ligger lige under Prags borg tæt på Karlsbroen. Hotellets restaurant er anbefalet af Michelin og hotellet er udsmykket med unikke kunstværker af kendte tjekkiske kunstnere og tilbyder individuelt indrettede værelser. Nogle af værelserne har spabad.

Hotel Hoffmeisters spa-faciliteter omfatter unikt stenbad, spabad samt sauna om vinteren. Der tilbydes desuden forskellige massage- og skønhedsbehandlinger. Om sommeren kan man slappe af på Hoffmeisters terrasse.

SE MERE HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Prag i juni måned:

FRA Billund: 14. – 16. jun 22

 

FRA københavn: 20. – 22. jun 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Prag: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt i Prag. Det kan bestilles her:

Bestil HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365