Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dages hygge i imponerende familiepark for kun 1.795,-


8 dages hygge i sommerferien i imponerende familiepark i det nordlige Tyskland for kun 1.795,- per person ved 4 personer inkl. overnatning i premium cottage og adgang til subtropisk badeland!

Center Parcs tilbyder familievenlige ophold i deres mere end 25 ferieparker med masser af aktiviteter i naturskønne omgivelser fordelt i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Vi har her taget udgangspunkt i ferieparken Bispinger Heide, der ligger tæt på Hamborg i skønne omgivelser ved skov og sø og byder på masser af sjov for hele familien! – Se et udpluk at de mange aktiviteter herunder.

 

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 7.180,- for 4 personer i en Premium cottage renewed, hvilket er 1.795,- per person.

 


 

I Bispinger Heide finder du masser af aktiviteter til hele familien og mange af aktiviteterne er inkluderet i opholdet. – Det omfatter bl.a. adgang til parkens vandland “Aqua Mundo”, hvor du bl.a. kan opleve vandrutsjebanen Aqua Racer samt hot tubs, bølgepool, børnepool og meget mere! – Derudover er adgang til legeland, nogle sportsfaciliteter og en lille mini-zoo også inkluderet.

Udover de inkluderede aktiviteter har du også mulighed for at købe adgang til endnu flere sjove aktiviteter til overkommelige priser. Det omfatter bl.a.:

Bueskydning

Bowling

Klatrevæg

Ponyridning

Quad kørsel for store og små

og meget meget mere! – som f.eks. bordtennis, badminton, Segway, mountain biking, fodbold og fuld body massage!

Se mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


indtryk

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer i en Premium cottage renewed, men det er muligt både at være færre eller flere rejsende.

Prisen afhænger af de valgte datoer.

Vi har her taget udgangspunkt i den 27. juni – 4. juli 2022, hvor prisen på udgivelsestidspunktet er 1.795,- per person ved 4 personer.

Prisen spænder på udgivelsestidspunktet fra 955,- per person til 10.000,- per person ved 4 personer afhængigt af afrejsetidspunkt.

Eksempler på andre billige datoer er:

5. – 12.9 (1.596,- per person)
9. – 16.9 (1.367,- per person)
12. – 19.9 (1.311,- per person)
4. – 11.11 (1.004,- per person)
25.11 – 2.12 (955,- per person)

Bispingen ligger mellem Hamborg (65 km) og Hannover (90 km) i det nordlige Tyskland.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365