Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Halkidiki for kun 1.453,-


8 dage i Halkidiki for kun 1.453,- per person inkl. fly og godt lejlighedshotel med pool og god beliggenhed!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 11. – 18.  jun 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL839,-
FLY614,-
I ALT1.453,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.677,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 839,- per person.

 


Hotel

Villa Panorama ligger blot 600 meter fra stranden og få skridt fra centrum af landsbyen Polichrono. Ejendommen er omgivet af oliventræer og tilbyder udendørs swimmingpool samt indkvartering med egen forplejning og balkon med udsigt over Toroneos-bugten og de omkringliggende bakker.

Samtlige lejligheder har aircondition samt veludstyret tekøkken med kogeplader, elkedel og køleskab. De har alle værdiboks og eget badeværelse med bruser.

Børnene kan more sig i deres eget soppebassin, mens man kan læne sig tilbage på liggestolene ved swimmingpoolen. Der er gratis trådløs internetadgang på hotellets fællesområder.

Villa Panorama ligger 5,5 km fra den livlige by Chanioti, og Pefkohori by ligger 9 km derfra. Der er 12 km til landsbyen Paliouri. Der ligger mange taverner, et supermarked og et busstoppested inden for 200 meter. Der tilbydes gratis offentlig parkering i nærheden.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki:

FRA KØBENHAVN: 11. – 18.  jun 2022


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365