Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Wien for kun 810,-


4 dages forlænget weekend i Wien for kun 810,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Wien er Østrigs pragtfulde hovedstad og en af Europas smukkeste byer. Du bliver hurtigt betaget af byen, der imponerer med sin arkitektur, kultur og historie og rummer en bred vifte af spændende tilbud til livsnydere. Wien er musikkens by, og det er oplagt at nyde noget af verdens smukkeste musik i den by, hvor det blev skabt.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 23. – 26.  juni 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL555,-
FLY255,-
I ALT810,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.109,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 555,- per person.

 


Hotel

 

Hotel Hadrigan ligger i Wiens Ottakring-kvarter, 15 minutter med offentlig transport fra Wien centrum. Busser og sporvogne standser foran ejendommen, og der tilbydes gratis WiFi på samtlige værelser på hotellet. Hadrigan Hotels lyse værelser er alle tilgængelige med elevator og har værdiboks, satellit-tv og badeværelse med hårtørrer. Strygefaciliteter er tilgængelige i den døgnåbne reception. Der serveres dagligt morgenbuffet, der er tilgængelig mod et tillægsgebyr, og der ligger et parkeringshus 80 m fra hotellet, som ligeledes kan anvendes mod et tillægsgebyr. Sporvognslinje 46 samt buslinje 48A stopper lige udenfor og giver direkte forbindelser til Wien centrum. Sporvognslinje 10 kører til Dornbach, hvor man finder nogle små Heurigen-vinstuer. Wilhelminen-hospitalet ligger blot 200 m derfra. Der ligger et supermarked overfor hotellet, og der er blot få skridt til et stort udvalg af butikker og restauranter.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Wien.

FRA billund: 23. – 26.  juni 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Wien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365