Vi finder de bedste rejsetilbud

Slotsophold på Hindsgavl Slot for kun 623,-


Slotsophold på det historiske Hindsgavl Slot for kun 623,- per person inkl. overnatning og morgenmad!

På den vestlige spids af Fyn ligger Hindsgavl Slot i unikke omgivelser lige ned til Lillebælt. Området ved og omkring slottet er idyllisk og hører til noget af Danmarks smukkeste natur. Hindsgavl Slot har huset både konger og dronninger, og H.C. Andersen har brugt slottet som inspiration til sine eventyr.
Slottets dramatiske historie går helt tilbage til det 12. århundrede, og flere sagn fra dengang fortælles stadig som en del af slottets historie. Slottets a la carte restaurant Den hvide Dame er opkaldt efter en ung brud, som forulykkede med sin karet, før hun skulle giftes med en herremand på Hindsgavl Slot. Det siges, at hun går igen i slotsparken, hvor hun præsenterer sig for slottets mandlige gæster ved midnatstid.

 

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.245,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 623,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365