Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Golf Hotel Viborg for kun 526,-


Weekendophold på fremragende Golf Hotel Viborg for kun 526,- per person inkl. morgenmad og adgang til wellnessfaciliteter som indendørs opvarmet pool, udendørs jacuzzi, sauna, dampbad og nyt motionscenter.

Golf Hotel Viborg ligger i naturskønne omgivelser, ved de idylliske Viborg-søer og i gåafstand til den gamle kongeby med den storslåede Domkirke og det charmerende latinerkvarter samt et hav af andre spændende attraktioner og seværdigheder.
Som gæst på Golf Hotel Viborg kan du frit benytte faciliteter som indendørs opvarmet swimmingpool, udendørs jacuzzi, sauna, dampbad og nyt motionscenter. Hotellet ligger tæt på en 27-hullers golfbane, der kan tilgås som Pay & Play og med en særlig Green Fee-ordning for hotellets gæster. Golf Hotel Viborg har 134 værelser, hvoraf mange har udsigt over søerne indrettet med klassiske Chesterfield-møbler, WiFi, egne bad- og toiletfaciliteter, TV, telefon, minibar, hårtørrer og meget mere.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.051,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad hvilket svarer til 526,- per person.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365