Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Leros for kun 1.389,-


Last minute: 1 uge på Leros for kun 1.389,- per person inkl. fly og godt lejlighedshotel lige ud til stranden!

Leros er et paradis for dig, der søger det autentiske Grækenland. På denne smukke frodige ø er masseturismen endu ikke ankommet, og øen byder på lækre badestande med krystalklart vand. I de hyggelige små byer er der mulighed for shopping eller afslapning på en af de charmerende cafeer.

 

SE TILBUDDET I MAJ PÅ TRAVELMARKET:
Fra København

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 27. maj – 3. jun 22 (7 nætter)
v/2 personer1.389,-

 


Hotel

 

Artemida er et lækkert lejlighedshotel, bestående af to bygninger, som ligger perfekt på stranden i Alinda. Ved stranden kan man leje solstole og parasoller mod betaling, og det krystalklare vand indbyder til en kølig dukkert. Hvis du foretrækker at svømme i poolen, kan gæsterne på Artemida frit benytte poolen ved Chrithonis Paradise (ca. 1 kilometer væk).
Gratis wifi er tilgængelig i receptionen. Hotellet har et lille supermarked. Butikker og taverner ligger rundt om hjørnet.
Fra hotellet er der omkring 2 kilometer til Agia Marina og Platanos, hvor et større udvalg af restauranter, butikker, barer ligger

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Leros


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365