Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Lalandia i Søndervig for kun 1.799,-


3 dages forlænget weekend i det splinternye Lalandia i Søndervig for kun 1.799,- per person inkl. adgang til Aquadome og Monky Tonky Land!

Vær blandt de første til at opleve det helt nye Lalandia, når det kendte badeland i juni åbner endnu en afdeling af deres populære feriecentre. Det sker i Søndervig, der er en stemningsfuld badeby på den jyske vestkyst med charmerende butikker og det vidunderlige Vesterhav som nabo.
Lalandia byder på masser af sjove familieaktiviteter. Nyd tropevarmen i Aquadome, hvor der venter der jer tropisk varmt vand, sjove vandrutsjebaner, skønne bassiner og vandlegepladser. Er I mere til afslapning, er der også rig mulighed for det – vandlandet har nemlig et indendørs og udendørs varmtvandsbassinområde og en dejlig varm sauna. Lad også børnene boltre sig i det 800 m3 store legeland Monky Tonky Land, med timevis af sjov og hygge, hvor den ene sjove aktivitet afløser den anden.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 3.598,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.799,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel


 

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365