Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Phuket for kun 5.264,-


2 uger på Phuket for kun 5.264,- pr. person inkl. fly, bagage og luksushotel med morgenmad, flot udsigt over Andamanhavet, 3 udendørs swimmingpools, 2 restauranter samt spa.

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 13. – 27. sep 2022
HOTEL1.690,-
FLY3.574,-
I ALT5.264,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.380,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.690,- pr person.


Hotel

 

Namaka Resort Kamala – SHA Extra Plus ligger tæt på stranden på en bjergside og byder på flot udsigt over Andamanhavet, 3 udendørs swimmingpools, 2 restauranter samt spa. Namaka Resort Kamala – SHA Extra Plus tilbyder værelser, der blander moderne thailandsk indretning med Ayudhaya-inspiration. Samtlige værelser har egen balkon og traditionelle thailandske senge med madras på en forhøjning. Faciliteterne omfatter satellit-tv og værdiboks. Gæsterne kan træne i fitnesscentret eller slappe af på solterrassen, mens de nyder den uforstyrrede havudsigt. Resortet har også døgnåben reception, udflugtsskranke og minimarked.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

 

Fra København til Phuket 13. – 27. sep 2022


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transport er meget billigt i Thailand og på Phuket er der et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365