Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Mallorca for kun 962,-


5 dage på Mallorca for kun 962,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad, pool og beliggenhed tæt på stranden.

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_Billund
København
Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig!

Vælg “Vores laveste pris” på Trivago for at opnå den billigste pris på hotellet. 

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

billund: 29. maj – 2. juni 2022
HOTEL785,-
FLY177,-
I ALT962,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.570,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 785,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago.

 

København: 29. maj – 2. juni 2022
HOTEL785,-
FLY743,-
I ALT1.528,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.570,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 785,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago.

 


Hotel

 

Hotel Samos ligger i hjertet af Magaluf, blot 250 m fra byens berømte strande. Værelserne har balkon og udsigt over Middelhavet eller øens bjerge. Hotellet har udendørs pools til voksne samt solterrasse med liggestole. Der tilbydes desuden aftenunderholdning som fx levende musik. Den rummelige restaurant serverer varieret buffet til morgenmad, frokost og aftensmad. Hotellets moderne indendørs og udendørs barområder serverer både drikkevarer og lette anretninger, og der vises sportsbegivenheder og anden underholdning på store tv-skærme.

Mallorcas hovedstad, Palma de Mallorca, og byens fantastiske domkirke ligger blot 12 km derfra. Golfbanerne Santa Ponsa I & II og Bendinat Poniente ligger også i nærheden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Mallorca:

 

FRA billund: 29. maj – 2. juni 2022

 

FRA København: 29. maj – 2. juni 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Billeje er billigt på Mallorca. Det kan bestilles her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365