Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige direkte fly til Grønland for kun 4.506,- tur/retur!


Billige direkte fly til Grønland for kun 4.506,- tur/retur!

Mødet med den grønlandske indlandsis er en uforglemmelig oplevelse. Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord) er et af de mest populære steder i Grønland at besøge, fordi du nemt kan komme direkte ud til den gigantiske iskappe, der blev dannet for ca. 2-3 mio. år siden og fylder hele 81% af Grønlands areal

I Kangerlussuaq ligger indlandsisen kun 25 km væk, og du kan nå den både på mountainbike, til fods og i off-roader.  At gå på indlandsisen er en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Naturens ubeskrivelige kræfter er pludselig meget synlige og mærkbare på egen krop og når solen titter frem blinker isen i forskellige turkise og grønne nuancer.  På din tur til indlandsisen støder du måske på moskusokser, rensdyr og polarræve, og er du heldig titter det smukke Nordlys frem, der er meget kraftigt i Kangerlussuaq både forår, vinter og efterår.

se tilbuddet her:
Bemærk: Husk at lade flysøgningen blive helt færdig! 

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 30. sep – 4.  okt 2022
HOTEL
FLY4.506,-
I ALT4.506,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

 

Kangerlussuaq er en mindre landsby, og der er ikke mange hoteller at vælge imellem. Der er dog et par stykker, og du kan finde dem her.

se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet billige billetter til Kangerlussuaq:

fra København: 30. sep – 4.  okt 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og kan bestilles her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365