Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage ved Zadar for kun 635,-


5 dage ved Zadar i Kroatien for kun 635,- per person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med beliggenhed tæt på stranden!

I Zadar får du både storbyferie og afslappet badeferie. Byen er en kroatisk by beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavet. Fra byen kan man sejle til de omkringliggende øer, bade på mange af byens strande eller feste under åben himmel. I byen finder man labyrintlignende gader, hvor man kan lytte til musik på gadehjørnerne samt gå ture langs strandpromenaden.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

PLITVICESØERNE

På en ferie i Zadar er det oplagt at besøge Nationalparken Plitvicesøerne, der vel nok er Kroatiens største attraktion og regnes for den smukkeste nationalpark i Europa.

Området byder på utrolig skønhed med betagende vandfald og søer, der falder fra den ene ned i den næste og varierer i form, størrelse og farve. Nationalparken kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1979 og har en størrelse på lige under 300 km2.  Et absolut must see på en ferie til Zadar!

Du kan finde guidede ture til Plitvicesøerne påGetyourguide her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Aarhus: 20. – 24. jun 22 (7 nætter)
HOTEL453,-
FLY182,-
I ALT635,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 905,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 453,- pr. person.

 


Hotel

 

Apartments Davor ligger i Drage i Zadar-regionen, 300 m fra Dolaške Drage-stranden. Der tilbydes indkvartering med gratis wi-fi, grillfaciliteter, have og gratis privat parkering.

Ferieboligerne har klinkegulv, fuldt udstyret køkken med køleskab, spiseplads, fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle af ferieboligerne har opholdsområde og/eller balkon.

Porat Strand ligger 800 m fra lejligheden, og Oaza Mira Strand ligger 1,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Zadar Lufthavn, 39 km fra Apartments Davor.

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige billetter fra Aarhus til Zadar i juni 2022.

 

FRA Aarhus: 20. – 24. jun 22

 

 


TURE OG OPLEVELSER

Se ture og seværdigheder i og omkring Zadar og bestil nemt på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:


 

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365