Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Skopelos for kun 1.665,-


1 uge på Skopelos for kun 1.665,- per person inkl. fly og godt hotel med pool og fantastisk udsigt!

Skopelos er en rolig og smuk ø i et Ægæiske Hav og hører til øgruppen Sporaderne. Øen kaldes ofte for den grønne ø, da den er dækket af pinjetræer, klipper og omgivet af krystalklare badebugter og mange smukke klostre og hele 360 små kirker. Skopelos byder på en nærmest uendelig række fantastiske strande og skønne landskaber, der inviterer til nydelse, afslapning og udendørs aktiviteter.

 

SE TILBUDDET I MAJ PÅ TRAVELMARKET:
Fra København

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 28. maj – 4. jun 22 (7 nætter)
v/2 personer1.665,-

 


Hotel

Hotel Denise ligger i udkanten af Skopelos by, i gåafstand fra byens centrum og den lille strand i byen. Familien, der driver hotellet, vil gøre alt, hvad de kan for at give dig en fantastisk ferie her.
Hotellet har en mindre pool og fra poolen har du en fantastisk udsigt over byens tage og havet.
På få minutter kan du slentre ned til centrum og opdage de mange taverner ved havnen.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Skopelos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Skopelos


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.

Der flyves til Skiathos og sejles fra Skiathos til Skopelos. Sejlturen tager ca. 40 min. og koster ca. 75,- per person per vej.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365