Vi finder de bedste rejsetilbud

4 nætter i Barcelona for kun 1.664,-


4 nætter i Barcelona for kun 1.664,- per person inkl. fly og super lækkert 4-stjernet hotel med god beliggenhed, pool og bar på tagterrassen samt adgang til fitnesscenter, sauna og dampbad!

Barcelona er en flot og meget farverig by. Nyd den smukke arkitektur og den festlige La Rambla. Er du kunstinteresseret kan du nyde det eminente Picasso Museum, mens den sportsinteresserede bør besøge FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Nyd også ægte spansk tapas sammen med et godt glas vin, inden dagen måske slutter med et besøg på en af byens utallige barer eller diskoteker.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: HUSK at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 12.  – 16. jun 22 (4 NÆTTER)
HOTEL1.549,-
FLY115,-
I ALT1.664,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.098,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.549,- per person.

 

København: 12.  – 16. jun 22 (4 NÆTTER)
HOTEL1.549,-
FLY928,-
I ALT2.477,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.306,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.549,- per person.

 


Hotel

Hotel SB Plaza Europa ligger blot 5 minutters gang fra Barcelonas kongrescenter, Fira 2, og byder på værelser med aircondition og gratis WiFi. Det omfatter tagterrasse med pool og solterrasse med bar og fantastisk byudsigt.

Hotellet har imponerende bibliotek med højt til loftet og væg med smukke bogreoler i rosentræ. Der findes desuden fitnesscenter, sauna og dampbad, som du kan benytte uden beregning.

De lyse, moderne værelser er lydisolerede og omfatter fladskærms-tv med satellitkanaler samt oplader til iPod og MP3-afspillere. Værelserne har endvidere værdiboks til bærbar computer, minibar samt et gratis sæt med te og kaffe. Der er desuden eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler.

SB Plaza Europa har business-center, og restauranten Punt i Coma serverer sunde retter med årstidens råvarerer. Der er også bar med terrasse og swimmingpool, hvor man kan slappe af. Der tilbydes roomservice.

Butikscentret Gran Via 2, som ligger blot 200 m derfra, byder på adskillige butikker og restauranter. FGC-togstationen Ildefons Cerdà ligger blot 350 m derfra og bringer dig til Plaza Espanya på blot 4 minutter.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Barcelona i juni måned.

FRA Billund: 12.  – 16. jun 22

 

FRA København: 12.  – 16. jun 22


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Barcelona: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt i Barcelona! Det kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365