Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Bukarest og Transsylvanien for kun 961,-


Forlænget weekend i Bukarest og Transsylvanien for kun 961,- per person inkl. fly, 3-stjernet hotel og Heldagstur til bl.a. Draculas slot!

Bukarest ligger mindre end tre timer væk fra Danmark i fly. Alligevel opdager man hurtigt, at man er landet i en spændende by, der bærer præg af en anden historisk baggrund og en anderledes kultur. Byens historiske kvarter er et virvar af gader og stræder med smukke bygninger, gallerier, cafeer, restauranter og værtshuse.

I Transsylvaniens smukke landskaber i det nordlige Rumænien ligger de historiske UNESCO-oplevelser tæt. Kulturarven er allestedsnærværende i form af utroligt velbevarede byer, slotte og kirker fra middelalderen. Når Transsylvanien kommer på tale, tænker de fleste nok på Grev Dracula samt hylende ulve og flaksende flagermus. Dracula holdt efter sigende til på det mytiske Bran Slot, der stadig kan skræmme både lokale og turister. På turen besøger du også Peles Castle, der regnes for et af de smukkeste slotte i Europa.

SE TILBUddet til bukarest og transsylvanien HER:
København
Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på Rejs365 flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


1-dags tur til Transsylvanien

På Getyourguide kan der nemt og billigt bestilles 1-dags ture fra Bukarest til Transsylvanien. Der er flere at vælge imellem og de modtager rigtig gode anmeldelser.

Se de guidede ture HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 4. – 7. juni (3 nætter)
HOTEL406,-
TUR235,-
FLY327,-
I ALT961,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 812,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 406,- pr. person.

 

Billund: 17. – 20. juni (3 nætter)
HOTEL365,-
TUR235,-
FLY642,-
I ALT1.242,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 730,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 365,- pr. person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Vatra Accomodation, der ligger i Bukarest, mindre end 1 km fra det rumænske Athenaeum og 12 minutters gang fra Museum of Art Collections. Der er have og værelser med gratis wi-fi. Overnatningsstedet ligger omkring 1,6 km fra Cismigiu-haven, 1,6 km fra National Museum of Natural History Grigore Antipa og 1,7 km fra Museum of Romanian Bonasant. Hotellet har familieværelser.


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København og Billund til Bukarest:

FRA københavn: 4. – 7. juni

 

FRA Billund: 17. – 20. juni


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365