Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Marbella med halvpension for kun 1.653,-


Last minute: 8 dage i Marbella med halvpension for kun 1.653,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og vandrutsjebaner!

Marbella har alle ingredienserne til en fantastisk ferie – uanset om du er vild med golf, skønne strande, fest, eller fantastiske madoplevelser. Marbellas gamle bydel charmerer sine gæster med smalle hyggelige stræder omgivet af gamle, hvidkalkede huse med balkoner af smedejern og farverige blomster. Vil du have mere luksus og glans, kan du slentre rundt i den flotte lystbådehavn i Puerto Banus, der byder på en bred vifte af restauranter, caféer og luksusbutikker.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra BillundFra_København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 11. – 18. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer1.653,-

 

københavn: 29. maj – 5. jun 22 (7 nætter)
v/2 personer2.482,-

 


Hotel

AluaSun Marbella Park er et familievenligt hotel beliggende 9 km fra den populære ferieby Marbella. På AluaSun Marbella Park finder du alt, hvad du skal bruge til en dejlig ferie for hele familien. Hotellet ligger i en smuk, tropisk have med masser af sjove faciliteter og hyggelige kroge.

Her kan børnene tumle dagen lang i hotellets splash-park eller prøve de sjove vandrutsjebaner. Hver dag sørger hotellets underholdningsteam for masser af sjove aktiviteter, og i børneklubben kan familiens mindste lege og møde nye venner (her tales ikke dansk). Ved det hyggelige poolområde kan du slappe af på en solseng eller tage dig en svømmetur i poolen. Skulle du få lyst til en tur til stranden, kan denne nås på få minutter med den lokale bus, som holder tæt ved hotellet.

På AluaSun Marbella Park er dit ophold med halvpension, og vil du nyde en endnu mere afslappet ferien med is til børnene og fri adgang til drikkevarer dagen igennem, så har du mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Sunweb anbefaler AluaSun Marbella Park til især familier, som vil nyde ferien i hyggelige omgivelser og med adgang til mange gode faciliteter.

SE mere HER:
Fra BillundFra_København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Marbella:

Fra Billund: 11. – 18. maj 22

 

FRA København: 29. maj – 5. jun 22

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365