Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Sardinien for kun 2.771,-


8 dage på Sardinien for kun 2.771,- pr. person inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Dejlige Sardinien byder på mange herligheder. Her finder du både charmerende landsbyer, hvide sandstrande, små bugter og et smukt varierende landskab. Vil du opleve så meget som muligt af øen, er det oplagt, at du lejer en bil eller cykel.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Billeje

 

Lej en bil og oplev Sardinien på egen hånd. Find de gode tilbud på billeje her:Prisoversigt

 

København: 6. – 13. aug 2022
HOTEL1.428,-
FLY1.343,-
I ALT2.771,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.856,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.428,- pr person.

Hotel

Hotel Leonardo Da Vinci ligger centralt i Sassari, 15 minutters gang fra Sassari Togstation. Der er værelser med aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler og minibar, og overnatningsstedet tilbyder varieret kontinental morgenmad. Overnatningsstedet har en rummelig lobby med bar og sofaer samt veludstyrede mødelokaler.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 6. – 13. aug 2022


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365