Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Toscana for kun 1.282,-


8 dage i Toscana for kun 1.282,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed midt i den toscanske natur!

Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke, et landskab med bløde bakker og middelalderarkitektur, er blot noget af det, som kendetegner Toscana. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er andre ting som lokker ved området. Billeder af Toscana er altid smukke, og Toscana lever op til den virkelighed, som vises i billederne – der er smukt, dragende, opslugende og indbydende.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig!

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

BILLUND: 9. – 16. juni 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.047,-
FLY235,-
I ALT1.282,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.094,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.047,- per person.

 


Hotel

 

Locanda Le Panche ligger i Toscana-regionen, 15 km fra Pistoia, og tilbyder indkvartering med gratis WiFi. Feriehuset har har fuldt udstyret køkken, hævet soveområde samt 3 soveværelser med eget badeværelse og tekøkken. På landstedet er der en restaurant, der serverer italienske retter. Det er også muligt at bestille glutenfri, glutenfri og vegetariske retter. Locanda Le Panche har sæsonåben udendørs pool.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Pisa:

FRA billund: 9. – 16. juni 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pisa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


BIL

 

Det er oplagt at leje bil og opleve Toscana på egen hånd. Det kan bestilles her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365