Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Parga for kun 1.163,-


Last Minute: 8 dage i Parga for kun 1.163,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

Tilbuddet er med udgangspunkt i afrejse fra København. Foretrækker du at rejse til Parga fra Billund, har vi fundet et andet tilbud med afrejse i juni.

 

Se tilbuddet på travelmarket her:
Fra København Fra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 9. – 16. maj 22 (7 nætter)
Pris1.163,-

 

billund: 20. – 27. jun 22 (7 nætter)
Pris1.827,-

 


Hotel – København

Det vellidte Apollo Mondo Local-hotel har en god beliggenhed i naturskønne omgivelser nær det centrale Parga. I den frodige have ligger hotellets poolområde med et mindre antal solstole og parasoller. Poolen har også en mindre børnesektion. På hotellet findes der en pool-/snackbar der serverer morgenmad om morgenen og enkle retter og drikkevarer i løbet af dagen. Der findes et lille fitnessrum og sauna som kan anvendes gratis. Du kan også slappe af i hotellets spa-afdeling med massage eller en anden spabehandling, mod betaling.


Hotel – Billund

Margarita er beliggende i rolige omgivelser ca. 10 minutters gåafstand til havnen og Krioneri Beach i Parga. Hotellet har poolområde med en lille børnesektion. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar der serverer morgenmad og enkle retter.


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Parga. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365