Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Karpathos med halvpension for kun 4.572,-


8 dage på Karpathos med halvpension for kun 4.572,- per person inkl. fly og 5-stjernet luksushotel med infinity pool og fantastisk udsigt!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Anvend rabatkoden “rejsefeber”, så reduceres prisen med 600,-

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 13. – 20. jun 22
v/2 personer4.572,-

Bemærk: Anvend rabatkoden “rejsefeber”, så reduceres prisen med 600,-

 

 

København: 13. – 20. jun 22
v/2 personer5.049,-

Bemærk: Anvend rabatkoden “rejsefeber”, så reduceres prisen med 600,-


Hotel

 

På Hotel Alimounda Mare kan du nyde et luksuriøs og komfortable ferie. Alimounda er et dejligt femstjernet hotel beliggende på en smuk strandstrækning. Det er en kort 5 minutters gåtur til havnen i Pigadia med gode butikker og restauranter. Hotellet tilbyder mange faciliteter for både unge og voksne. Du kan slappe af i spa området eller tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen. I baren, hvor der i højsæsonen er live musik, kan du nyde en behagelig aften. Med kombinationen af et fredeligt miljø og dette luksuriøse hotel kan du ikke gøre andet end at slappe af og nyde ferien.

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Karpathos:

FRA Billund: 13. – 20. jun 22

 

FRA København: 13. – 20. jun 22

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365