Vi finder de bedste rejsetilbud

4 ugers transatlantisk cruise for kun 12.203,- 


4 ugers transatlantisk cruise fra Hamborg til Caribien inkl. 6 stop i Europa og 10 stop i Caribien og returfly for kun 12.203,-

Vi har taget udgangspunkt i 2 voksne og 2 børn i en indvendig kahyt, men man kan sagtens være en anden sammensætning eller færre personer. Ved 2 voksne er prisen 19.735,- per person.

Cruiset sejler fra Hamborg og har følgende rute:

Southampton, England – Gijon, Spanien – La Coruna, Spanien – Lissabon, Portugal – Las Palmas, Gran Canaria – Santa Cruz, Tenerife – Philipsburg, St. Maarten – Fort-de-France, Martinique – St. George’s, Grenada – Bridgetown, Barbados – Kingstown, St. Vincent og Grenadinerne – Roseau, Dominica – Castries, St. Lucia – Pointe-à-Pitre, Guadeloupe – St. John’s, Antigua – La Romana, Dominikanische Republik.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Hjemmesiden er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Cruise: 14. okt. – 10. nov 2022
CRUISE12.203,-
I ALT12.203,-Pris pr. person ved 4 personer
Bemærk: Prisen for cruiset er 48.812,- for 4 personer i en indvendig kahyt, hvilket er 12.203,- per person. Drikkepenge og returfly er inkluderet i prisen.

Der kan vælges mellem flere forskellige lufthavne i Tyskland. Rejsen er billigst ved hjemrejse til enten Düsseldorf eller Frankfurt. Hamborg koster ca. 1.000,- mere og det kan derfor være billigst at flyve videre hjem fra Düsseldorf eller Frankfurt istedet.

 


Cruise

Vi har taget udgangspunkt i et 28 dages cruise fra Hamborg til La Romana i Den Dominikanske Republik. Skibet er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 300 meter og det vejer 125.572 tons. Der er plads til ca. 4.350 passagerer og 900 besætningsmedlemmer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt (+1.500,- per person), balkon (+2.794,- per person) eller suite (9.872,- per person).

Helpension samt øl, vin og sodavand til hovedmåltiderne indgår. All inclusive kan tilkøbes for ca. 4.500 per person.

se mere her

Hjemmesiden er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor.

  1. Vælg antal personer, pakke og kahyttype.

 

2. Klik på videre.

 

3. Vælg evt. kahytnummer og klik videre. (Er det en X kahyt, så er det en garanteret kahyttype, men hvor man ikke selv kan vælge kahytnummeret).

 

4. Udfyld informationer på de rejsende og tilvælg evt. forsikring. Klik derefter på oversigt og betal, hvis de indtastede informationer er korrekte.


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer. Man kan sagtens rejse færre end 4 personer.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365