Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Korsika for kun 1.556,-


8 dage på Korsika for kun 1.556,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ned til stranden!

På den franske middelhavsø Korsika får du både mulighed for en afslappende badeferie og en aktiv ferie med vandring- eller cykelmuligheder i bjergene omgivet af valnød-, figen- og kastanjetræer. Langs kysten finder du små hyggelige byer med smalle gader og stræder og i havnene store lystyachter fra Europas jetset.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 14. – 21.  maj 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL938,-
FLY618,-
I ALT1.556,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.875,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 938,- per person.

 


Korsika


Hotel

 

Vacancéole – Résidence Sognu di Rena ligger 2 minutters gang fra  Moriani-stranden i Costa Verde og har pool samt lejligheder med møbleret terrasse, der har udsigt over den frodige have eller havet. Den har desuden egen strand. Samtlige lejligheder på Vacancéole – Résidence Sognu di Rena har tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og kogeplader. Du kan slappe af i opholdsstuen hvor der er sovesofa og fladskærms-tv med satellitkanaler. På solterrassen ved poolen er der liggestole samt en poolbar, der tilbyder et stort udvalg af kolde og varme drikkevarer. Børnene har deres egen swimmingpool og en legeplads i haven. Personalet på Résidence Sognu di Rena hjælper gerne med gode råd om dit ophold på Costa Verde. I området er der mulighed for mange aktiviteter, herunder vandsport, vandreture i de omkringliggende bjerge, sejlads og lystfiskeri.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Korsika:

københavn: 14. – 21.  maj 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Korsika: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365