Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Sibiu for kun 463,-


4 dages forlænget weekend i Sibiu for kun 463,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad!

Tag på en rejse tilbage i tiden til den fortryllende smukke middelalderby Sibiu. Byen er med sine mange middelalderpladser, historiske fæstninger og historiske bygninger en af Rumæniens mest charmende destinationer. Byen blev i 2007 udråbt til Europæisk Kulturhovedstad, og byder året rundt på udstillinger, festivaler og forestillinger overalt i byen. Tag på en spadseretur rundt i den historiske by ad snoede stræder og brostensbelagte gangbroer og besøg byens mange velbevarede slotte, katedraler og fæstninger.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig!

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 20. – 23.  maj 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL442,-
FLY21,-
I ALT463,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 883,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 442,- per person.

 


Sibiu


Hotel

Pensiunea Green Horse ligger i Sibiu, 1,7 km fra Piata Mare Sibiu. Der er fælles opholdsstue, allergivenlige værelser, gratis wi-fi overalt og have. Overnatningsstedet har familieværelser og terrasse. Der tilbydes bagageopbevaring og valutaveksling. Ferieboligerne har aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, køleskab, kaffemaskine, bruser, tøfler og skrivebord. Samtlige ferieboliger har eget badeværelse, hårtørrer og sengelinned. Hotellet serverer kontinental morgenmad eller morgenbuffet. Pensiunea Green Horse har også business-center, og gæsterne kan benytte fax- og kopimaskine på stedet. Populære seværdigheder i nærheden af Pensiunea Green Horse omfatter Rådstårnet i Sibiu, Albert Huet-pladsen og Trappepassagen. Den nærmeste lufthavn er Sibiu Internationale Lufthavn, 6 km fra hotellet.

.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Sibiu:

FRA billund: 20. – 23.  maj 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sibiu: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365