Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Zakynthos for kun 2.852,-


2 uger på Zakynthos for kun 2.852,- inklusiv fly og godt 3,5-stjernet lejlighedshotel med pool og gåafstand til stranden!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

Se tilbudet til zakynthos her:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: På mobil skal man på Sunweb klikke til siden og vælge den 16. juni for at finde den billigste pris.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 16. – 30. jun 22 (14 nætter)
Pris2.852,-

 

Billund: 16. – 30. jun 22 (14 nætter)
Pris4.294,-


Hotel

Lejligheder Elea & Studios Popy består af dele; Lejligheder Elea, der består af toværelses lejligheder og Villa Popy, der består af studio-lejligheder. Lejligheder Elea & Studios Popy ligger i gåafstand til stranden og til Argassis hyggelige hovedgade, hvor små familiedrevne taverner lokker med lækre græske specialiteter.

Vælger du at bo i Villa Popy, indkvarteres du i den hyggelige villas pæne studio-lejligheder, som alle er indrettet med tekøkken og balkon. Du kan også vælge en toværelses lejlighed i Lejligheder Elea, hvor du ligeledes har tekøkken og balkon. Fra disse lejligheder har du en skøn udsigt over haven og det dejlige poolområde. Sunweb anbefaler Lejligheder Elea & Studios Popy til både voksne og familier, der vil bo i egen lejlighed i hyggelige og komfortable omgivelser.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Zakynthos i juni måned. Der er også billige rejser i august og september. Fra Billund er prisen billigst i september måned.

 

FRA KØBENHAVN: 16. – 30. JUN 22

 

FRA Billund: 16. – 30. JUN 22

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Zakynthos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365