Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Warszawa for kun 814,-


4 dages forlænget weekend i Warszawa for kun 814,- pr. person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med god beliggenhed og fri adgang til pool og wellnessfaciliteter!

Warszawa er en af Europas mest spændende og innovative storbyer. Byen har en lang og spændende historie, som gør den seværdig og spændende at besøge. Her er museer for enhver smag og interesse. At priserne desuden er meget lave, gør byen til et fantastisk rejsemål for dig, der vil have fuld valuta for rejsepengene.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

aarhus: 20. – 23.  maj 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL753,-
FLY61,-
I ALT814,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.506,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 753,- per person.

 


Hotel

 

Det elegante Regent Warsaw Hotel ligger 2 minutters gang fra Lazienki Park i et ambassadekvarter i Warszawa. Gæsterne har gratis adgang til fitnesscenteret og swimmingpoolen på hotellet der tilbyder værelser med aircondition og tv med satellitkanaler.

Værelserne har komfortabelt opholdsområde samt rummeligt badeværelse med separat brusekabine og badekar. De er udstyret med LCD-tv, værdiboks samt te- og kaffefaciliteter. Der er gratis wi-fi.

Restauranten Venti-tre serverer moderne italienske og polske retter der kan nydes på den tilhørende haveterrasse om sommeren. I lobbybaren Lazienki Lounge tilbydes et udvalg af te, kaffe og drinks. Der serveres desuden overdådig morgenbuffet om morgenen.

Hotellets gæster kan frit benytte de moderne afslapnings- og sportsfaciliteter i wellnessklubben Club Oasis der blandt andet byder på opvarmet swimmingpool, sauna, spabad, fitnesscenter og aerobicsal.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Aarhus til Warszawa:

FRA aarhus: 20. – 23.  maj 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Warszawa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365