Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage ved Saturnia for kun 950,-


4 dage ved Saturnia for kun 950,- per person inkl. fly, leje af bil og hyggeligt hotel med skøn beliggenhed.

Kun nogle få timers kørsel nord for Rom i de romantiske bakker i Toscana, kan du bade i de mest idylliske varme kilder i Italien.
Kilderne hedder Terme di Saturnia og er et naturparadis med 37 grader varmt vand året rundt. Kilderne udspringer af et vulkansk krater, der hvor kurbadet har dets svømmebassin og løber herefter 500 meter som en naturlig bæk ad en efterhånden silkeblød klippebund. Flere steder kan du sidde og mærke det varme vand risle ned ad ryggen. En skøn oplevelse!
I byen Saturnia er du tæt på både historiske rigdomme og idylliske byer. Det er også oplagt at kombinere turen til Saturnia med et besøg i Italiens smukke hovedstad Rom.

Fra billund:
FlyHotelBil

 

Fra københavn:
FlyHotelBil

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 14. – 17. maj 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL555,-
BIL241,-
FLY154,-
I ALT950,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.110,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 555,- per person. Den samlede pris for leje af bil er 481,- for 2 personer hvilket svarer til 241,- per person.

 

københavn: 15. – 18. maj 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL555,-
BIL241,-
FLY200,-
I ALT996,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.110,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 555,- per person. Den samlede pris for leje af bil er 481,- for 2 personer hvilket svarer til 241,- per person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det populære Langolino Hotel, der ligger i Manciano ikke langt fra Saturnia. Hotellet modtager flotte anmeldelser og har skøn beliggenhed i Toscana.

SE MERE HER:
Fra BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA billund til rom: 14. – 17. maj 2022

 

FRA københavn til Rom: 15. – 18. maj 2022


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Billeje er billigt i Italien. Det koster kun 481,- (241,- per person) og kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365