Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Paris og Disneyland for kun 1.716,-


4 dages forlænget weekend i Paris og Disneyland for kun 1.716,- per person inkl. fly, flot 3-stjernet hotel med pool samt 1-dags billet til Disneyland!

Paris er i særklasse når det gælder kunst, gastronomiske oplevelser og charme. Byernes by er vel nok den mest romantiske hovedstad i Europa. Nyd lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og ikke mindst et besøg i byens mange butikker.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Disneyland paris

Oplev en verden, som sætter fantasien i sving, og hvor atmosfæren er vidunderlig og fortryllende hele året rundt. Føl den Disney-magi, som du kender og elsker, i de eventyrlige omgivelser omkring Torneroseslottet, attraktioner, shows, parader og restauranter.

Disneyland Paris ligger kun 30 kilometer fra Paris og ca. 1 time fra Paris’ lufthavne med shuttle-bus. Der er direkte adgang fra A4-motorvejen og kun 2 minutters gang fra togstationen Marne-la-Vallée/Chessy.

På Getyourguide kan der nemt og billigt bestilles billetter til Disneyland. Det koster kun 461,- pr. person og kan bestilles her:


Prisoversigt

København: 15. – 18. jun 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL973,-
BILLET461,-
FLY489,-
I ALT1.923,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.946,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 973,- per person.

 

Billund: 16. – 19. jun 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL1.003,-
BILLET461,-
FLY252,-
I ALT1.716,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.005,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.003,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i flotte 3-stjernede Residence Du Parc Val d’Europe, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og byder bl.a. pæne værelser, pool og god beliggeenhed i nærheden af Disneyland.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Paris. Der er rigtig mange alternative datoer med billige flybilletter i perioden april til juni.

 

FRA KØBENHAVN: 15. – 18. jun 2022

 

FRA BILLUND: 16. – 19. jun 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Paris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig. Der kan også være små variationer i prisen mellem mobil og pc.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365