Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Skagen for kun 986,-


3 dages forlænget weekend i Skagen for kun 986,- per person inkl. hyggeligt hotel med morgenmad og skøn beliggenhed!

Skagen er Danmarks nordligste by og er en yderst populær destination for en dejlig ferie. I over hundrede år har Skagen således været en attraktiv ferieby og har samtidig formået at forblive en lille hyggelig by, med charmerende gader og små idylliske kroge. Byen kan noget særligt og der er noget ganske specielt over de karakteristiske gule huse, de gode restauranter og museer samt de vilde klitter og følelsen af frisk havluft.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for 2 personer i et dobbeltværelse er 1.971,- hvilket svarer til 986,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Skagen Motel ligger i centrum af Skagen og tilbyder gratis parkering samt værelser med fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser. Togstationen i Skagen ligger 15 minutters gang derfra. Samtlige værelser på Skagen Motel har smuk indretning og sofa. Der er også skrivebord og garderobe. Man kan leje cykler på ejendommen. Derudover er der også en have og en terrasse, hvor gæsterne kan slappe af. Der serveres morgenmad i spisestuen hver dag. Skagen Havn ligger 1 km fra Motel Skagen. Den Tilsandede Kirke ligger 7 minutters kørsel derfra.

Se mere her

SKAGEN


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365