Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kreta med halvpension for kun 3.552,-


1 uge på Kreta med halvpension for kun 3.552,- per person inkl. fly og luksuriøst 5-stjernet hotel med vidunderlig wellness og ideel beliggenhed!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
KøbenhavnBillund

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 14. – 21. maj 22 (7 nætter)
Pris3.552,-

 

billund:  7. – 14. maj 22 (7 nætter)
Pris3.858,-

 


Hotel

Det luksuriøse Avra Imperial Hotel er lige så smukt som omgivelserne, med det krystalklare hav og bjergene i baggrunden. De, der ikke ønsker at gå på kompromis med komforten, er på det rette sted på dette super deluxe Excellent resort. Der er en god kombination af luksus og komfort, hvilket gør det til et ideelt sted for en ferie på det alsidige Kreta.

De smukke, rummelige værelser er ideelle til afslapning; yderst moderne og udstyret med fin komfort. Der er endda værelser med privat pool, som du kan booke, og uanset hvilket værelse du vælger, kan du slappe helt af og nyde den friske frugt og en flaske vin, som du får på værelset ved ankomsten. Bagefter kan du krybe ned i den luksuriøse seng med sengelinned af egyptisk bomuld.

På Avra Imperial Hotel får du også en unik kulinarisk oplevelse. Der serveres lækre menuer på bl.a. den ultra smarte restaurant Basilico, hvor du som en ekstra bonus kan nyde en fantastisk udsigt over den palmeomkransede swimmingpool. Et andet sted, som er perfekt til romantiske middage ved stearinlys, er Blue Dong ved poolen. Og det er ikke kun dine smagsløg, der bliver forkælet her; krop og sjæl kan også bringes i balance i den 1900 kvadratmeter store Luxyry Spa by Apivita. Alt i alt er Avra Imperial Hotel det ideele sted til en afslappende ferie i luksuriøse omgivelser.

Se mere her:
KøbenhavnBillund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra København og Billund til Kreta i maj måned.

Fra København: 14. – 21. maj 22

 

Fra billund: 7. – 14. maj 22

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365