Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Marbella med all inclusive for kun 2.482,-


8 dage i Marbella med all inclusive for kun 2.482,- per person inkl. fly og idyllisk 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Marbella har alle ingredienserne til en fantastisk ferie – uanset om du er vild med golf, skønne strande, fest, eller fantastiske madoplevelser. Marbellas gamle bydel charmerer sine gæster med smalle hyggelige stræder omgivet af gamle, hvidkalkede huse med balkoner af smedejern og farverige blomster. Vil du have mere luksus og glans, kan du slentre rundt i den flotte lystbådehavn i Puerto Banus, der byder på en bred vifte af restauranter, caféer og luksusbutikker.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra BillundFra_København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 30. apr – 7. maj 22
v/2 personer2.482,-

 

københavn: 5. – 12. maj 22
v/2 personer3.285,-

 


Hotel

 

All Inclusive hotellet Globales Pueblo Andaluz er bygget i samme stil, som en andalusisk landsby. Hotellet består af flere små bygninger og to gårde forbundet med maleriske gader. Disse hyggelige gader er dekoreret med smukke blomster og planter, der gøre det til et vidunderligt sted at tilbringe din ferie.

De pæne værelser er komfortabelt indrettet, og under dit ophold vil personalet sørge for at du føler dig hjemme. I hotellets restaurant, kan du nyde godt af lækre buffeter, og da dit ophold er med All Inclusive, er alle måltider og drikkevarer allerede betalt hjemmefra.

I løbet af dagen, kan du med dine medrejsende spille en omgang tennis, volleyball eller tage en dukkert i den store swimmingpool. Hotellets fransktalende underholdningsteam tilbyder også underholdning for både store og små. Hotel Globales Pueblo Andaluz anbefales til familier, der ønsker en skøn All Inclusive ferie.

SE mere HER:
Fra BillundFra_København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Marbella:

Fra Billund 30. apr – 7. maj 22

 

FRA billund: københavn: 5. – 12. maj 22

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365