Vi finder de bedste rejsetilbud

1 måned i Thailand for kun 5.771,-


1 måned i Thailand for kun 5.771,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

KØBENHAVN: 1. – 30. nov 2022
HOTEL1.890,-
FLY3.881,-
I ALT5.771,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.780,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.890,- per person.

 


Hotel

 

Capital O 486 Naiyang Beach Hotel SHA Extra Plus SHA Plus ligger ved en stille bugt på Phukets nordvestlige kyst, blot 5 minutters gang fra sandstranden Nai Yang. Der tilbydes moderne indrettede værelser, udendørs swimmingpool samt udflugtsskranke. Der er gratis trådløs internetadgang på hotellets fællesområder. Phukets internationale lufthavn samt vandlandet Splash Jungle ligger 3 km derfra.

De komfortabelt indrettede værelser på Capital O 486 Naiyang Beach Hotel SHA Extra Plus SHA Plus har egen balkon med udsigt over enten swimmingpoolen eller haven. De har desuden aircondition, satellit- og kabel-tv, faciliteter til at lave te og kaffe samt eget badeværelse med varmt/koldt brusebad og gratis toiletartikler.

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Vi har fundet billige flybilletter fra København til Phuket:

 

Fra København: 1. – 30. nov

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale practio.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365