Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Zakynthos for kun 1.799,-


1 uge på Zakynthos for kun 1.799,- inklusiv fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

Se tilbudet til zakynthos her:
BillundKøbenhavn

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 2. – 9. juni 22
Pris1.799,-

 

København: 2. – 9. juni 22
Pris3.091,-

 


Hotel

 

Tag familie eller venner med på ferie til Selections Lejligheder Amarylis i Tsilivi. Lejlighederne ligger i byens hyggelige hovedgade, hvor du finder masser af græske taverner, pubs, barer og små souvenirbutikker. Følger du hovedgaden ca. 400 meter, kommer du ned til Tsilivis dejlige sandstrand, hvor du kan bruge dagen på at bade og slappe af i solen.

Amarylis består af et- og toværelses lejligheder, som alle er simpelt indrettede med tekøkken. Alle studios og lejligheder er renoverede, og de største kan rumme op til 6 personer og har balkon med udsigt til swimmingpoolen. Amarylis’ poolområde omfatter både en swimmingpool, en børnepool og en poolbar i engelsk pub-stil, hvor du dagen igennem kan købe forfriskninger.

 
BillundKøbenhavn

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Zakynthos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365