Vi finder de bedste rejsetilbud

2 ugers cruise fra København til Florida for kun 4.216,-


Super billigt 2 ugers transatlantisk cruise fra København til Florida for kun 4.216,- på flot Norwegian Cruise line skib med helpension! – Tilkøbspakke med All Inclusive drikkepakke, internet og specialrestauranter kan tilkøbes for kun 558,-

Den bedste pris opnås ved at være 4 personer i en kahyt, men man kan sagtens være færre personer. Bo f.eks i en balkonkahyt med tilkøbspakken for kun 5.429,- per person.

I og omkring Orlando er der virkelig meget at se og opleve! Her finder man både fantastiske shoppingmuligheder, forlystelsesliv og temaparker. 7 ud af USAs 10 mest besøgte forlystelsesparker ligger i Orlando, som f.eks. Disney World, Universal Studios og SeaWorld. Tag f.eks. også en tur til Cape Canaveral og Kennedy Space Center, hvorfra de fleste af USA’s rumraketter affyres. Er det sol og badeferie I har lyst til, så er det oplagt at tage en tur til de kilometerlange strande, der løber langs kysten.

Cruiset sejler fra København til Port Canaveral, Florida, USA med 1 stop på Azoerne.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Hjemmesiden er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor.

Vi har lavet et forslag på en 3 ugers rejse, der kan ses nedenfor. Den samlede pris bliver herved 8.118,- per person.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Cruise: 14. – 27. jun 2022
CRUISE2.682,-
DRIKKEPENGE*1.534,-
I ALT4.216,-Pris pr. person ved 4 personer
Bemærk: Prisen for cruiset er 10.728,- for 4 personer i en indvendig kahyt, hvilket er 2.682,- per person.

Det foreslåede beløb for drikkepenge der går til 2 gange rengøring af værelset og betjening i restauranterne er 16 dollars per person per dag. Det svarer til 1.534,- per person.

 

Forslag til efter cruiset (27. jun – 5. jul 2022)
HOTEL711,-
FLY2.249,-
BIL992,-
I ALT3.952,-Pris pr. person ved 4 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.843,- for 4 personer, hvilket er 751,- per person. Bilen koster 3.968,- for 4 personer, hvilket er 992,- per person.

 


Cruise

Vi har taget udgangspunkt i et 14 dages cruise fra København til Port Canaveral i Florida på skibet NCL Getaway. Skibet er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 326 meter og det vejer 145.000 tons. Der er plads til ca. 4.000 passagerer og 1.650 besætningsmedlemmer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt (+872,- per person), balkon (+648,- per person) eller suite (1.713,- per person).

Prisen for selve cruiset er 2.682,- per person, men dertil kommer drikkepenge. Det foreslåede beløb er på 110,- per person per dag. Beløbet kan justeres op eller ned efter ønske, men man skal dog have in mente, at personalets indtjening næsten udelukkende kommer fra drikkepenge. Serviceniveauet er meget højt og værelset bliver f.eks. ordnet 2 gange dagligt.

Helpension (Samtlige måltider samt vand, the, kaffe, juice og saft) indgår, men for blot 558,- kan der tilkøbes en pakke bestående af all inclusive drikkepakke, 300 minutters internet og 4 gange adgang til specialrestauranter.

Vær opmærksom på, at hvis der skal spises i hovedrestauranterne på skibet, så skal der bæres lange bukser og lukkede sko for mænds vedkommende. Dette gælder dog ikke i buffetrestauranten.

Det der umiddelbart virker som det bedste tilbud er en balkonkahyt med tilkøbspakken. Her vil prisen være 3.895,- per person + 1.534,- i drikkepenge.

se mere her

Hjemmesiden er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor.

  1. Vælg antal personer, pakke og kahyttype.

 

2. Klik på videre.

 

3. Vælg evt. kahytnummer og klik videre. (Er det en X kahyt, så er det en garanteret kahyttype, men hvor man ikke selv kan vælge kahytnummeret).

 

4. Udfyld informationer på de rejsende og tilvælg evt. forsikring. Klik derefter på oversigt og betal, hvis de indtastede informationer er korrekte.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Momondo har vi fundet gode tilbud fra Miami til København og Billund i juli 2022. Bemærk, at hotellet er i Orlando og at der skal flyves hjem fra Miami. Der er motorvej hele vejen og turen fra Orlando til Miami tager ca. 3,5 time at køre.

TIL københavn: 5. juli 2022

 

TIl Billund: 5. juli 2022

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Ramada Kissimmee Gateaway, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet byder bl.a. på pæne værelser og pool.

se mere her

TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Orlando – Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:

Har i behov for billetter til forlystelseparkerne, så kan man finde billetter til gode priser her:


TRANSPORT

Vi har taget udgangspunkt i, at der lejes en bil i Cape Canaveral, hvor cruiset ankommer. Bilen kan afleveres i Miami lufthavn, hvor der flyves hjem fra. Prisen for billejen er 3.968,- (992,- per person) inklusiv envejsgebyr.

SE MERE HER:

 


Forsikring

Det kan blive ufatteligt dyrt, hvis man kommer galt afsted i USA uden en rejseforsikring. Et simpelt benbrud kan f.eks. løbe op i 125.000,-

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365