Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages forlænget weekend på Malta for kun 790,-


4 dages forlænget weekend på Malta for kun 790,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet spahotel med morgenmad, pool på tagterrassen og fantastisk udsigt over vandet!

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har deres egen karakter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 6. – 9. maj 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL532,-
FLY258,-
I ALT790,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.064,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 532,- per person.

 


Hotel

 

Hotel Santana ligger 5 minutters gang fra stranden og byder på panoramaudsigt og pool på tagterrassen med udsigt over havet og landskabet i Skt. Paul-bugten. Strandpromenaden ligger 150 m derfra. Samtlige værelser på Santana har tv, aircondition og eget badeværelse. De fleste af værelserne har desuden balkon. Der er gratis WiFi overalt. Ejendommens have har en udendørs bar, hvor du kan koble fra og slappe af, mens du nyder levende underholdning. Santana Hotel byder også på indendørs swimmingpool med hydromassage samt sauna og fitnesscenter. Der tilbydes desuden skønhedsbehandlinger.

Der er andre faciliteter på Santana Hotel i form af restaurant, café og poolbar på tagterrassen med panoramaudsigt over havet.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Malta i maj:

FRA Billund: 6. – 9. maj 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Malta: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365