Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sunny Beach med all inclusive for kun 2.027,-


8 dage i Sunny Beach med all inclusive for kun 2.027,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool!

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål og her finder man bl.a. en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.

Se tilbuddet til Sunny beach her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Se andre datoer og hoteller på Subwebs hjemmeside.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 21. – 28. maj 22 (7 nætter)
Pris2.027,-

 

København: 21. – 28. maj 22 (7 nætter)
Pris2.110,-

 

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel MPM Kalina Garden der er et moderne All Inclusive hotel, der ligger få minutters gang fra den skønne sandstrand, centralt i Sunny Beach. Kalina Garden er indrettet i glade farver, og her er gode faciliteter for både børn og voksne. Her er et indbydende poolområde med swimmingpool, børnepool og poolbar, og børnene kan finde nye legekammerater i miniklubben (her tales ikke dansk).

I løbet af dagen arrangeres forskellige aktiviteter, og hotellets animationsteam sørger for underholdning om aftenen. I området omkring hotellet finder du et stort udvalg af restauranter, butikker, barer og diskoteker, og langs strandpromenaden ligger sjove forlystelser også side om side. Da opholdet er med All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer betalt hjemmefra. Hotel MPM Kalina Garden er især for voksne og børnefamilier, der ønsker at bo komfortabelt og tæt på det hele under ferien i Sunny Beach.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Sunny Beach i maj måned.

 

Fra Billund: 21. – 28. maj 22

 

Fra København: 21. – 28. maj 22

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Sunny Beach. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365