Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Istanbul for kun 1.660,-


5 dage i Istanbul for kun 1.660,- per person inkl. direkte fly og 5-stjernet spa-hotel med morgenmad, pool og værelse med havudsigt!

Besøg Istanbul og oplev en spændende storby, der er en fascinerende kombination af europæisk og asiatisk kultur. Istanbul tilbyder store kulturelle og historiske seværdigheder og er samtidig en smuk og meget imødekommende by.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 4. – 8. sep 22 (4 NÆTTER)
HOTEL670,-
FLY990,-
I ALT1.660,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.339,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 670,- per person.

 


Hotel

 

Kumburgaz Marin Princess Hotel ligger i kystbyen Kumburgaz i Istanbul og har 2 swimmingpools, fitnesscenter, sauna og tyrkisk bad. Der tilbydes gratis WiFi og gratis privat parkering.

Værelserne på Kumburgaz Marin Princess Hotel har satellit-tv og skrivebord. Nogle af værelserne har spabad og rummeligt opholdsområde. Kumburgaz Marin Princess Hotel serverer en stor morgenbuffet om morgenen. Hotellets Golden Restaurant serverer internationale retter til frokost og middag.

Gæsterne kan slappe af ved den udendørs swimmingpool, som har vandrutsjebaner. Hotellet ligger også kun en kort gåtur fra stranden.

SE mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Rejs365 flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Istanbul:

Fra København: 4. – 8. sep 22

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Istanbul: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365