Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages forlænget weekend i Dueodde for kun 683,-


4 dages forlænget weekend i Dueodde på Bornholm for kun 683,- per person inkl. badehotel med skøn beliggenhed!

Dueodde Strand blev i 2021 kåret af verdens største rejsesite “Lonely Planet” som en af de bedste badestrande i Europa. Glæd dig til blødt sand og blåt hav, så langt øjet rækker. Stranden er også meget børnevenlig med lav vandybde. I byen finder du også restaurant, designbutik og den berømte “Krølle Bølle Is”.
Bornholm blev kåret til Europas (næst)bedste ferieø i 2020 og på Solskinsøen kan du bl.a. gå på opdagelse i Nordeuropas største borgruin Hammershus, tage på tur i skoven, hvor du kan møde vilde bisonokser, nyde gastronomi i særklasse, opleve smukt kunsthåndværk i de charmerende små byer og besøge de rundtossede kirker.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.365,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 683,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

På Dueodde Badehotel bor du i et komfortabelt miljø med nåleskov ned til den fantastiske sandstrand, hvor både store og små kan nyde badelivet og lege i fulde drag. Hvis du vil aktivere dig, så ligger Dueoddes 18-hullers golfbane tæt på, eller også kan du leje cykel og se dig omkring. Vær opmærksom på at slutrengøring koster DKK 500,- Sengelinned medbringes eller lejes

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

Bornholm nås på blot 80 minutter med hurtigfærgen fra Ystad, som ligger 40 minutters kørsel fra Øresundsbroen.

Du kan læse mere om transport til Bornholm her


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365