Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Bremen for kun 457,-


3 dages forlænget weekend i Bremen for kun 457,- per person inkl. 3-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Mindre end 2.5 times kørsel fra Danmark ligger smukke og hyggelige Bremen. Byens historie går mere end 1200 år tilbage, og når du bevæger dig rundt i byens Schnoor-kvarter med de smalle middelaldergyder med de gamle smukke huse føles det som om at træde tilbage i tiden. Omkring byens hovedtorv, finder du Bremens mest berømte bygninger og seværdigheder som f.eks. det gotiske rådhus med den detaljerede udsmykning der er på UNESCOs Verdensarvsliste.
Bremen er kendt for sine mange cafeer, restauranter og ølstuer, der giver byen et livligt præg. Gå også en tur langs med Weserfloden, som løber gennem byen, og besøg nogle af de mange forskellige kunstmuseer som byen byder på.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 914,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 457,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

the niu Crusoe er et frisk og trendy hotel med god beliggenhed nogle kilometer fra den gamle by. Hotellet er funktionelt og velgennemtænkt med afslappet interiør, trendy detaljer og en skøn atmosfære. I nærområdet findes små fastfood-restauranter. Du kommer nemt til den gamle by med sporvogn eller bus: Du skal blot gå nogle minutter til nærmeste holdeplads. Du bor i bekvemme værelser med sjove og opfindsomme detaljer, lydisolerede vinduer og god komfort. Alle rum har bl.a. virkelig skønne senge, fladskærms-TV med indbygget radio, pengeboks og trådløst internet. Aircondition, opvarmning, pengeskab, sat-tv, internet, hårtørrer, bruser og toilet.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

De fleste tager turen til Bremen i bil.

Du kan dog også tage både med bus Bus eller  Tog


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365