Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage på Seychellerne for kun 9.786,-


14 dage på Seychellerne for kun 9.786,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Forkæl dig selv med en drømmerejse og tag turen til paradis! Seychellerne er nogle af verdens smukkeste sandstrande med turkist vand og uspoleret og betagende natur. Tilsæt gourmetmad, fantastisk service og mange aktiviteter for både store og små og du har ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

SE det gode tilbud til Seychellerne HER
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Købenavn: 14. – 28. sep 2022 (13 NÆTTER)
HOTEL4.625,-
FLY5.161,-
I ALT9.786,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 9.249,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 4.625,- per person.

 

Billund: 14. – 28. sep 2022 (13 NÆTTER)
HOTEL4.625,-
FLY5.220,-
I ALT9.845,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 9.249,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 4.625,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Carana Hilltop Villa, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser og en flot pool.

SE mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København og Billund til Seychellerne i september. Der er mange alternative datoer med billige afgange i perioden september til december. Typisk med rejsedagene onsdag til onsdag.

 

Fra København: 14. – 28. sep 2022

 

Fra billund: 14. – 28. sep 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365