Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellnessophold på 5-stjernede A-Rosa Sylt for kun 875,-


Wellnessophold på det lækre 5-stjernede A-Rosa Sylt for kun 875,- per person inkl. overnatning, morgenmad, adgang til indendørs og udendørs pool og 3500 m² wellness-område med fabelagtig udsigt over klitter og hav!

Det 5-stjernede A-Rosa Sylt ligger direkte ved stranden på øen Sild (Sylt på tysk) i Nordsøen. Hotellet byder på luksuriøse værelser og stort spa-center med udendørs pool, indendørs ferskvandspool samt flere saunaer. Du kan desuden træne i motionsrummet eller bestille massage- og skønhedsbehandlinger. A-ROSA Sylts a la carte-restaurant og buffetrestaurant serverer middelhavsretter, fiske- og skaldyrsretter samt internationale måltider.

Omkring en tredjedel af øen Sild består af klitter og de udgør en skøn ramme for cykel og vandreture.  Langs øens østkyst kan man opleve Vadehavet og over 40 km hvide sandstrande strækker sig smukt langs øen.

 

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.749,- for 2 personer i et superior-dobbeltværelse. Det svarer til 875,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotelindtryk

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Du kan læse mere om transport til Sylt her


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365