Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Montecatini Terme for kun 1.338,-


8 dage i Montecatini Terme for kun 1.338,- per person inkl. fly og dejligt 4-stjernet spa-hotel med pool og skøn beliggenhed!

Mellem Firenze og Pisa ligger Montecatini Terme, der er  verdensberømt for sit termiske vand og regnes for kurbadenes hovedstad. Området byder på ni skønne termiske kurbade og blev i 2021 udnævnt som UNESCO verdensarv. Her kan I tilbringe timer i total afslapning i de varme kilder, der regnes for at være blandt de allerbedste i Europa
Den gamle bydel Montecatini Alto har et middelalderligt præg og tilbyder en fantastisk udsigt ud over kurbyen og det omkringliggende landskab.
Det er også oplagt at besøge både Pisa og Firenze og samtidig nyde Toscanas smukke natur med dejlige strande, oliventræer, vinstokke, bløde bakker og hyggelige landsbyer med middelalderarkitektur.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig!

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

 

BILLUND: 16. – 23.  jun 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.154,-
FLY184,-
I ALT1.338,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.308,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.154,- per person.


Hotel

 

Hotel Manzoni Wellness and Spa har siden 1913 været et godt ry for fortræffelighed. Hotellet er en del af Mariotti Group og har 3 generationer af hotelerfaring i Montecatini Terme.

Dette totalrenoverede hotel ligger tæt på de varme kilder og butikscentrene. Hotel Manzoni har en eksklusiv skønhedssalon, som kun er tilgængelig for hotellets gæster.

Wellness-centret kan benyttes mod et tillægsgebyr og omfatter dampbad, svensk sauna, boblebad med hydroterapi samt afslapningsområde, Kneipp-bade og sensoriske brusere. Gæsterne kan benytte saltvandspoolen, som også er opvarmet og overdækket om vinteren (mod tillægsgebyr).

Der er et særligt privat område for par med hjerteformet spabad og privat dampbad (reservation er påkrævet). Man kan også bestille massage og andre skønhedsbehandlinger på stedet.

Hotellets elegante restaurant byder på à la carte-menu.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Pisa:

FRA billund: 16. – 23.  jun 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pisa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Montecatini Terme


BIL

 

Det er billigt at leje bil i Italien. Det kan bestilles her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365