Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Gardasøen for kun 1.240,-


8 dage ved Gardasøen for kun 1.240,- inkl. fly og populært 3-stjernet hotel med pool og smuk udsigt over søen!

Gardasøen er Italiens største sø, og rundt om den ligger en bjergtagende natur og en række hyggelige, italienske byer. Om du vil være aktiv eller holde en afslappende, børnevenlig ferie er op til dig – du er under alle omstændigheder sikret masser af store oplevelser. Gardasøen er meget forståeligt super populær år efter år. Der er nemlig noget for enhver smag og alle aldersklasser.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. – 24. maj 2022
HOTEL1.132,-
FLY108,-
I ALT1.240,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.264,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.132,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 

Billund: 18. – 25. maj 2022

HOTEL1.171,-
FLY129,-
I ALT1.300,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.341,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.171,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

Hotel Residence La Rotonda kan tilbyde værelser og lejligheder i Tignale, ved den vestlige bred af Gardasøen. Gæsterne kan nyde den omfattende udsigt over søen og bjergene samt den udendørs pool og fitnesscenteret. Værelserne og lejlighederne på La Rotonda er indrettede i enkelt stil, og nogle har balkon med søudsigt. Samtlige af dem omfatter satellit-tv og eget badeværelse.

Restaurant-pizzeriaet serverer typiske italienske retter, og gæsterne kan nyde panoramaudsigten over Gardasøen på hotellets store solterrasse. Der bydes på indendørs pool med afslapningsområde samt udendørs pool med poolbar og liggestole. Du kan også træne i hotellets fitnesscenter og på tennisbanerne.

SE mere HER:
Fra_KøbenhavnFra Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Milano:

København: 17. – 24. maj 2022

 

billund: 18. – 25. maj 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser ved Gardasøen: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er oplagt at leje en bil i Milano og køre de ca. 86 km til hotellet. Du kan finde den her:

SE MERE HER:
Fra_BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365