Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos for kun 1.698,-


8 dage på Rhodos for kun 1.698,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Indtil der klikkes på “Vis priser og bestil” vises en højere pris på Sunweb. Det skyldes at der som standard tages udgangspunkt i en anden dato.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 4. – 11. jun 22 (7 nætter)
v/2 personer1.698,-

 

billund: 5. – 12. jun 22 (7 nætter)
v/2 personer2.155,-

 


Hotel


Vi har taget udgangspunkt i lejligheder Kassandra, der er et hyggeligt lejlighedskompleks beliggende i udkanten af Ialyssos, ca. 400 m fra stranden. Her er 143 rummelige lejligheder beliggende i fem forskellige bygninger. Alle er indrettet med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Du kan sagtens tage dine venner eller familie med til Kassandra – de største lejligheder kan rumme 6 personer. Lejligheder Kassandra har et hyggeligt pooloråde, hvor du kan tage en dukkert eller slappe af i solen. Til de mindste er her en lille legeplads, og de voksne kan forkæle sig selv med massage i det lille, indbydende spa center. Lejligheder Kassandra er populært blandt skandinaviske gæster og anbefales til både voksne og børnefamilier.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Rhodos i juni.

 

FRA KØBENHAVN: 4. – 11. jun 22

 

FRA billund: 5. – 12. jun 22

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365