Vi finder de bedste rejsetilbud

2 nætter på det 5-stjernede SIDE Design Hotel for kun 1.445,-


2 nætter i superior room på det 5-stjernede SIDE Design Hotel i Hamborg for kun 1.445,- per person inkl. stor morgenbuffet begge dage, minibar på værelset med drikkelse & snacks, fri adgang til spaafdeling og fitness og 20% rabat på spabehandlinger!

I hjertet af Hamborg ligger SIDE Design Hotel, hvor I indenfor gåafstand til hotellet finder byens utallige shoppingmuligheder, turistattraktioner samt Hamborgs bedste restauranter og barer. Når I er færdige med at udforske byen, kan I tilbage på hotellet nyde et afslappende og luksuriøst ophold med to overnatninger, så der er god tid til både at komme ned i gear og nyde Hamborg. Her har I adgang til hotellets spa og wellness med sauna, dampbad, fitness og stort poolområde og hver morgen vil der blive serveret stor morgenmadsbuffet i hotellets restaurant.
Hvem skal du have med på en getaway til Hamborg?

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for 2 personer er 2.890,- hvilket svarer til 1.445,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Min. 18 år.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365