Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Fuerteventura for kun 1.998,-

8 dage på Fuerteventura for kun 1.998,- per person inkl. fly og lækkert 3,5-stjernet hotel med morgenmad, pool og sportsfaciliteter!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

 

SE TILBUDDET i juni vi har fundet på travelmarket
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 28. apr – 5. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer1.998,-

 

Billund: 2. – 9. jun 22 (7 nætter)
v/2 personer2.049,-

 

København: 2. – 9. jun 22 (7 nætter)
v/2 personer2.049,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3,5-stjernede hotel La Pared – powered by Playitas.  Hotellet er for dig, som elsker en aktiv ferie, men som også lægger vægt på afslappende feriedage ved havet. Hotellet ligger i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand, La Pared, der lokker nybegynder-surfere fra hele verden. Surfcentret, som også har udlejning, tilbyder daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte til vandring, løb og cykling, og der er mange holdtræningspas og aktiviteter at vælge mellem.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Fuerteventura i april og juni.

 

FRA billund: 28. apr – 5. maj 22

 

FRA billund: 2. – 9. jun 22

 

FRA KØBENHAVN: 2. – 9. jun 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Fuerteventura: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365