Vi finder de bedste rejsetilbud

Spa-ophold i Hemsedal for kun 965,-


Spa-ophold på det helt nye 4-stjernede Fýri Resort i Hemsedal for kun 965,- per person inkl. overnatning, morgenmad, adgang til spa og 3-retters middag!

Kun tre timer fra Oslo ligger Hemsedal, der 10 år i træk er kåret til Norges bedste skisportssted, men også er en destination, der tiltrækker besøgende året rundt. Storslåede Fýri Resort er bygget her! Kom med på en rejse 625 meter over jorden, blandt bjergtoppe og natur, der er lige så smuk sommer som vinter.
Hotellet fokuserer på at være en oase til genopretning og velvære i forbløffende smukke omgivelser. Her kan du slappe af i den udendørs pool, spise rigtig god mad og gå på vandreture, cykle, løbe og stå på ski i det norske landskab! I juni 2020 åbnede også en 1000 m² Spa club, med svømmebassiner, liggestole, spændende restauranter og barer samt et område hvor du kan spille shuffleboard, bordtennis og billard.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Vi har taget udgangspunkt i en Spapakke Deluxe, hvor den samlede pris for opholdet er 1.930,- for 2 personer i et dobbeltværelse inkl. ekspeditionsgebyr på Hotelspecials. Det svarer til 965,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Fýri Resort ligger lige under 9 km fra Hemsedal. Oslo Lufthavn ligger lidt over 20 km væk, og du kan parkere din bil gratis ved hotellet. 270 meter herfra finder du også busstoppestedet Lio søre kryss.

Når du bor på Fýri Resort, vælger du fra en lang række aktiviteter. Lej ski, fiske, gå på vandreture eller oplev omgivelserne på cykel eller på hesteryg. Når sneen smelter, viser området omkring Hemsedal en helt ny side med smukke bjerge, vandfald, skove og glitrende fjorde. Hotellet har også en hyggelig ski-lounge, hvor du kan slappe af efter en aktivitetsfyldt dag ud i naturen.


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Hotellet ligger ca. timers kørsel fra Oslo.

Du kan flyve fra København, Aalborg og Billund til Oslo.

Du kan også tage en sejle. Fra København med Oslo-båden, fra Hirtshals til Kristiansand eller Frederikshavn til Oslo.

Du kan læse mere om transport her

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365