Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Skiathos for kun 1.495,-


8 dage på Skiathos for kun 1.495,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel tæt på stranden!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til udmærkelsen “The Aegean Paradise”.

 

SE TILBUDDET i maj VI HAR FUNDET på travelmarket:
Fra København

HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 10. – 17. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer1.495,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Roula Garden, der er et lille, pænt lejlighedshotel i rolige omgivelser, ikke langt fra den populære Megali Ammos-strand. Hotellet har en fin have med grønne og blomstrende planter samt frugt- og oliventræer. Ejerfamilien bor på hotellet, hvilket giver Roula Garden en familiær og hyggelig atmosfære. Fra hotellet har du kun kort gåafstand til havnen i Skiathos by, hvor du finder en lang række af hyggelige tavernaer, barer og caféer.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Skiathos i maj.

 

FRA KØBENHAVN: 10. – 17. maj 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365