Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Thailand for kun 5.838,-


2 uger i Thailand for kun 5.838,- pr. person inkl. fly, bagage og super lækkert 5-stjernet hotel med morgenmad, wellnessfaciliteter og fantastisk havudsigt!

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 22. maj 2022
HOTEL2.128,-
FLY3.710,-
I ALT5.838,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.255,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.128,- pr person.

Hotel

Crest Resort & Pool Villas ligger en kort gåtur fra Tri Trang Beach, lige uden for centrum af Patong. Der tilbydes stilfulde værelser og villaer med pool. Resortet ligger på en blid bjergskråning og har udendørs pool og gratis WiFi. Der er fantastisk, 240-graders udsigt over Andamanhavet. Samtlige ferieboliger har aircondition, fladskærms-tv og værdiboks. Der er også minibar, elkedel og eget badeværelse med brusebad. Villaerne har egen pool.

Som gæst på Crest Resort & Pool Villas kan man nyde retter i resortets restaurant, træne i fitnesscentret eller lade sig forkæle i spaen.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

 

Fra København 8. – 22. maj 2022


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transport er meget billigt i Thailand og på Phuket er der et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365