fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Tropeferie i Tyskland for kun 589,-


Tropeferie i Tyskland for kun 589,- per person inkl. morgenmad og to dages adgang til det imponerende badeland!

Oplev det imponerende ferieresort Tropical Islands, der er Europas største tropiske badeland. Det store ferieresort har plads til 8.200 besøgende og byder på et væld af oplevelser og med en behagelig temperatur på 26 grader kan du opleve det store udbud af aktiviteter i et dejligt tropisk klima. Få et overblik over de mange aktiviteter i hotelsektionen. Med en beliggenhed nær Berlin er det nemt at komme dertil i såvel bil, tog og fly. – og det er oplagt at kombinere turen med en storbyferie til Berlin!

Se det gode tilbud her
Bemærk: På momondo vises den samlede pris for to personer!

Det er også muligt at have flere overnatninger. Ønskes et comfort dobbeltværelse, så er DTF Travel typisk billigst.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Overnatning: 10. – 11. jun 2022
HOTEL589,-
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.177,- for 2 personer i et safari telt, hvilket er 589,- per person.

 

KØBENHAVN: 17. – 19. jun 2022 (2 NÆTTER)
HOTEL1.191,-
FLY379,-
I ALT1.570,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.381,- for 2 personer i et safari telt, hvilket er 1.191,- per person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Tropical Islands, der bedømmes fantastisk af mere end 22.000 tidligere gæster. Man kan overnatte i alt fra safari telte, værelser eller hytter i badelandet til mobile homes uden for badelandet.

Da der er rigtig mange aktiviteter at tage sig til, så kommer du ikke til at kede dig! – Aktiviterne består bl.a. af: Legepladser, minigolf, ballonflyvning, volleyball, børneklub, fitnesscenter, sauna, opvarmede pools, spa, spillehal, masser af vandområder med vandrutsjebaner, springvand og meget meget mere.

Bemærk: Man har adgang til badelandet fra kl. 6 på ankomstdagen til kl. 0:59 på afrejsedagen. Man kan altså have 2 hele dages sjov i vandlandet ved blot 1 enkelt overnatning.

Se mere her

alternative datoer

Der er mange alternative datoer til samme pris. Der er rigtig mange datoer i 2022 til de billige priser. Vi har fundet eksempler herunder. Bemærk at der kan klikkes på datoerne.

Alternative datoer (2 dage)
4. – 5.611. – 12.617. – 18.618. – 19.6
24. – 25.625. – 26.61. – 2.72. – 3.7

og mange mange flere i april-august…


Læs videre efter annoncen

Annonce


Indtryk

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island


Transport

 

I bil tager det ca. 3 timer at komme fra Rostock (Sjælland / Fyn) til Tropical Islands og ca. 5 timer fra Padborg (Jylland).

I tog tager det ca. 8 timer fra Københavns hovedbanegård og ca. 10 timer fra Aalborg. Bestil med fordel på Deutsche Bahns hjemmeside. Tropical Islands tilbyder gratis shuttle fra Tropical island banegården.

Da Tropical islands kun ligger ca. 1 times kørsel fra Berlin er det oplagt at flyve dertil, hvis man ikke vil tage turen i bil eller tog. Fra Berlin kan du tage et tog til Brand Tropical Islands. Herfra tilbyder Tropical Islands gratis shuttle service.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365