Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta med all inclusive for kun 2.798,-


8 dage på Kreta med all inclusive for kun 2.798,- per person inkl. fly og populært 5-stjernet resort med pool og fantastisk udsigt over havet!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

SE TILBUDDET I maj PÅ TRAVELMARKET
København
Fra Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 4. – 11. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer2.798,-

 

Billund: 4. – 11. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer2.798,-

 


Hotel

 

CHC Galini Sea View er et populært og værdsat familiehotel, og er en favorit blandt skandinaver. Det ligger på bakken over Agia Marina med en storslået udsigt over havet, deraf navnet. Hotellet er bygget på en skråning og har flere bygninger fordelt fra højden ned til stranden. Her bor man komfortabelt og fredeligt med masser af faciliteter. Hotellet har to dejlige poolområder med liggestole og en bar. Den ene pool er placeret øverst på hotellet og den anden ved stranden.
Hovedrestauranten serverer måltider i form af brede og velsmagende buffeter med både internationale og græske retter. Alle lokale drikkevarer er inkluderet i dit All Inclusive-program. Hvis du vil have luksus og nyde et mere intimt måltid, kan du vælge en gang under dit ophold at besøge à la carte-restauranten. Når du har brug for at slappe lidt af efter en dag i solen, kan vi varmt anbefale et besøg i hotellets spa, men hvis du er en af dem, der kan lide at holde sig i form alene på ferien, har hotellet sit eget lille fitnesscenter. Der er også adgang til billard og bordtennis, og hotellets personale arrangerer let underholdning og aktiviteter flere dage om ugen i højsæsonen.
Man kan gå ind til hovedgaden i Agia Marinas på cirka 10 minutter, og det er let at tage busser til Chania. Værelserne er lyse, elegante og moderne indrettede i hvidt. Standardværelser har en dobbeltseng og en enkeltseng. Udsigt over gaden eller baggården af hotellet. Skrå havudsigt mod betaling. Maisonette værelse til fire personer. Disse værelser har en stue med to enkeltsenge på det nederste plan og en hems med en dobbeltseng på det øverste plan. Udsigt over omgivelserne.
Alle værelser har klinkegulv, aircondition, telefon, lille køleskab, pengeskab, satellit-tv og balkon eller terrasse. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.

SE MERE HER:
Fra KøbenhavnFra Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Kreta:

 

FRA København: 4. – 11. maj 22

 

FRA billund 4. – 11. maj 22

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Kreta: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365